Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Fabriksvej 36, 7600 Struer

27 11 48 54

Musik til fødselsdag

Mobildiskotek

Musik til bryllupper

RollingStars leverer god festmusik og de bedste DJs til alle typer fødselsdage. Vi sørger for din fødselsdag bliver en succes uanset om det er en 18 års fødselsdag men stort lyd- og lysanlæg eller en 50 eller 60 års fødselsdag med et diskret anlæg og en voksen DJ. Vi tilpasser musikken præcis efter jeres ønsker og behov, og vi tager gerne en snak med jer inden arrangmentet omkring dette – da vi ved hvor stor en betydning det har får festen.

Rollingstars har gennem 10 år leveret mobildiskotek, festmusik og underholdning. Vores kontor og lager er placeret i Holstebro, men vi tilbringer det meste af tiden på landevejene og afvikler arrangementer i hele landet.

Få et helt uforpligtende tilbud. Du modtager den indenfor 24 timer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Derfor RollingStars

 

+2500 arrangementer

Vi har erfaring fra massevis af vellykkede arrangementer. Vi ved præcis hvordan din fest bliver en succes – for vi har prøvet det før!

 

Musik du ønsker og kender

Vores deejays spiller det musik du kender og selvfølgelig det du ønsker.

 

Vi spiller for alle aldre

Uanset hvilken aldersgruppe gæsterne har – samt hvor stor spredningen i alder er – så har vi i erfaringen i, hvordan musikken skal tilpasses derefter.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Når du booker festmusik hos RollingStars garanterer vi, at musikken spiller hele natten. Vores udstyr er gennemtestet – og kun af højeste kvalitet.

 

 

Det siger vores kunder

 

 

Vi leverer hvert år festmusik til mere end 300 fester og arrangementer. Derfor ved du, at underholdningen er sikret når du bestiller festmusik hos Rollingstars.

Tag dog ikke kun vores ord for gode vare. Vores ambassadører er vores glade kunder, og her kan du set udsnit af hvad nogle af dem fortæller.

 

Vi havde rigtig god fest i selskab med Rollingstars. Dj’en var rigtig god til at vælge musik efter den aldersgruppe vi var repræsenteret. Håber vi må gøre brug af jer en anden gang.

avatar

Vi var utrolig tilfredse med Rollingstars. De vil helt sikkert ligge i vores tanker når vi igen skal holde julefrokost næste år.

avatar

Alt i alt var det en super god fest, med rigtig god musik hele aftenen. Alle har givet udtryk for at det var rigtig godt!

avatar

En super god aften i selskab med Rollingstars. Der var gang i den hele tiden og områderne var meget populære. Jeg takker mange gange…

avatar

 

Hvad koster festmusik til fødselsdage fra Rollingstars?

 

Vi tilpasser altid vores løsning til det enkelte arrangement, og derfor kan vi ikke give nogen fast pris på festmusik.

Som udgangspunkt koster et mobildiskotek fra 3900 kr.

Du kan nemt og helt uforpligtende naturligvis få et tilbud på din fest.

Klik lige herunder for at indtaste oplysninger om din fest – og vi vil vende tilbage indenfor
24 timer med et tilbud. Alternativt kan du også ringe til os på 72 30 20 51.