Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Fabriksvej 36, 7600 Struer

27 11 48 54

Julefrokost musik & underholdning

Her får du god musik og glade gæster

Mobildiskotek

Vi er klar med underholdningen til jeres julefrokost

Skal rollingstars stå for musik og underholdning til jeres julefrokost? Vi har gennem vores mere 10 årige historie leveret musik og events til adskillige julefrokoster over hele landet.

Lad os sørge for den gode feststemning og det gode humør hos gæsterne.

» Vi spiller den musik du ønsker og kender
» Vi har erfaring fra +500 julefrokoster
» Vi spiller for alle aldre

Få et helt uforpligtende tilbud. Du modtager det indenfor 24 timer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Derfor RollingStars

 

+2500 arrangementer

Vi har erfaring fra massevis af vellykkede arrangementer. Vi ved præcis hvordan din fest bliver en succes – for vi har prøvet det før!

 

Musik du ønsker og kender

Vores deejays spiller det musik du kender og selvfølgelig det du ønsker.

 

Vi spiller for alle aldre

Uanset hvilken aldersgruppe gæsterne har – samt hvor stor spredningen i alder er – så har vi i erfaringen i, hvordan musikken skal tilpasses derefter.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Når du booker festmusik hos RollingStars garanterer vi, at musikken spiller hele natten. Vores udstyr er gennemtestet – og kun af højeste kvalitet.

 

 

Det siger vores kunder

 

 

Vi leverer hvert år festmusik til mere end 300 fester og arrangementer. Derfor ved du, at underholdningen er sikret når du bestiller festmusik hos Rollingstars.

Tag dog ikke kun vores ord for gode vare. Vores ambassadører er vores glade kunder, og her kan du set udsnit af hvad nogle af dem fortæller.

 

Vi havde rigtig god fest i selskab med Rollingstars. Dj’en var rigtig god til at vælge musik efter den aldersgruppe vi var repræsenteret. Håber vi må gøre brug af jer en anden gang.

avatar

Vi var utrolig tilfredse med Rollingstars. De vil helt sikkert ligge i vores tanker når vi igen skal holde julefrokost næste år.

avatar

Alt i alt var det en super god fest, med rigtig god musik hele aftenen. Alle har givet udtryk for at det var rigtig godt!

avatar

En super god aften i selskab med Rollingstars. Der var gang i den hele tiden og områderne var meget populære. Jeg takker mange gange…

avatar

 

Her får du musik til julefrokosten du sent vil glemme!

 

Julen er efterhånden ensbetydende med julefrokost! Vi holder julefrokoster som aldrig før og ofte både med familie, arbejdspladsen eller studiet, venner og måske endda endnu flere. Det er her vi kommer ind i billedet.

Siden Rollingstars i 2001 kom til verden, har vi haft den glæde, at spille til flere hundrede julefrokoster – landet over!

Vores mobildiskotek har en række dj’s tilknyttet, så vi sende den dj afsted, der passer bedst til jeres julefrokost. Ens for alle er dog, at de er erfarne og professionelle – og gør en ære i, at spille det musik du kender og det musik i ønsker.

Julefrokost musik – HELE NATTEN!

Et af de væsentligste punkter, hvor en dj/mobildiskotek adskiller sig fra et liveband er; at et mobildiskotek spiller hele natten. Vi er der ikke kun to gange 45 min, og derefter må jukeboxen klare resten.

 

Meget mere end festmusik

 

Måske har jeres julefrokost kørt i den rille i årevis, og trænger til lidt fornyelse eller et sjovt? Eller vil i gerne, at der skal ske lidt ekstra – og at jeres julefrokost ikke skal være den samme som alle andres? Det er her vi kommer ind i billedet.

Udover mobildiskotek og festmusik er vi også leveringsdygtige i,

Dyst imod din familie, dine venner eller dine kollegaer i hvem der kan stå længst tid på snowboardet. Eventet er oplagt til julefrokost underholdningen og er særdeles populært. I øvrigt kan snowboardet også sagtens anvendes som surfboard i stedet – hvis du skulle have fået tanken om, at holde hawaii fest midt om vinteren.
Rollingstars skaber juiestemning året rundet med vores populære snemaskiner. En snemaskine fra Rollingstars er nem at bruge, stabil og fås til en meget fornuftig udlejningspris. Vi udlejer forskellige snemaskiner, alt efter hvor megen effekt du har brug for.
Så er det tid til “fight of the giants”.
Inspireret fra den populære sport – sumobrydning fra Kina – kan du leje sumodragter, og dermed kæmpe som en ægte sumobryder. Vi leverer selvfølgelig både dragter, kampmåtte, hjelme og handsker.
Bliv stjerne for en aften, når der skal dystes i, hvem der har den største (og den den sags skyld dårligste) sangstemme! Med karaoke fra Rollingstars er du sikret, så du kan synge med på alle de største hits igennem tiderne. Ideel underholdning til julefrokosten.
Se hvem der kan holde sig længst på tyren. Det er timevis af sjov i en rodeotyr.
RollingStars samarbejder med en række livebands, indenfor en lang række forskellige musikgenrer. Det betyder, at du kan bestille en samlet pakke hos RollingStars, hvor vi sammen med et liveband laver en samlet løsning, hvor der spilles mobildiskotek når livebandet ikke er på scenen. Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder.

Tag gerne en uforpligtende snak med os omkring dine muligheder. Kontakt os på telefon 70 27 77 27 eller info@rollingstars.dk.

 

Hvad koster festmusik til julefrokoster fra Rollingstars?

 

Julen er efterhånden ensbetydende med julefrokost! Vi holder julefrokoster som aldrig før og ofte både med familie, arbejdspladsen eller studiet, venner og måske endda endnu flere. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vi tilpasser altid vores løsning til det enkelte arrangement, og derfor kan vi ikke give nogen fast pris på festmusik.

Som udgangspunkt koster et mobildiskotek fra 3900 kr.

Du kan nemt og helt uforpligtende naturligvis få et tilbud på din fest.

Klik lige herunder for at indtaste oplysninger om din fest – og vi vil vende tilbage indenfor
24 timer med et tilbud. Alternativt kan du også ringe til os på 72 30 20 51.