Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Fabriksvej 36, 7600 Struer

27 11 48 54

Mobildiskotek

Vi samler på glade gæster

Mobildiskotek

RollingStars mobildiskotek

Vores mobile diskoteker har mere end 10 års erfaring fra branchen, og med mere end 2500 vellykkede arrangementer ved vi hvordan dit arrangement bliver en succes. På denne side finder du alt, hvad der er værd at vide om vores mobildiskoteker.

Vælger du et mobildiskotek fra Rollingstars ved du samtidig at underholdningen er sikret. For os er det altid kunden og arrangementet der er i centrum, og vi ikke tilfredse før du er det!

Få et uforpligtende tilbud på din fest. Udfyld i dag – og få det hele tilsendt indenfor 24 timer på hverdage.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Derfor RollingStars

 

+2500 arrangementer

Vi har erfaring fra massevis af vellykkede arrangementer. Vi ved præcis hvordan din fest bliver en succes – for vi har prøvet det før!

 

Musik du ønsker og kender

Vores deejays spiller det musik du kender og selvfølgelig det du ønsker.

 

Vi spiller for alle aldre

Uanset hvilken aldersgruppe gæsterne har – samt hvor stor spredningen i alder er – så har vi i erfaringen i, hvordan musikken skal tilpasses derefter.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Når du booker festmusik hos RollingStars garanterer vi, at musikken spiller under hele festen. Vores udstyr er gennemtestet – og kun af højeste kvalitet.

 

 

Det siger vores kunder

 

Vi leverer hvert år festmusik til mere end 300 fester og arrangementer. Derfor ved du, at underholdningen er sikret når du bestiller mobildiskotek hos Rollingstars.

Tag dog ikke kun vores ord for gode vare. Vores ambassadører er vores glade kunder, og her kan du set udsnit af hvad nogle af dem fortæller.

 

Tak for en super fin aften, som I – igen – leverede på Fenskær! Det er dejligt at opleve, hvordan I forstår at få de unge til at hygge sig …. og endda at få alle de ”gamle” lærere til også at have en god aften sammen med jer!

avatar

Fenskær Efterskole

Jeg vil for en god ordens skyld sige mange tak for, at I var med til at skabe en rigtig god fest for os i lørdags. I gjorde det helt perfekt.
Det var rart med stille musik under maden – og de efterfølgende gode gamle klassiker var et kæmpe hit. I hører helt sikkert fra os næste år igen.

avatar

Bøvling Idrætsefterskoles Elevforening

Vi er glade for at kunne præsentere Rollingstars hver gang vi holder fest. Der blir leveret et kanon show hver gang, som har skabt rammer om nogle gode fester og det vil fortsætte.

avatar

Holstebro Tekniske Gymnasium

For første gang var det en dj der skulle spille op til dans ved lærernes julefrokost på Skive tekniske skole..
Ole Erlings Keyboard var skiftet ud med RollingStars mixerpult..  -Og hvor var det en fantastisk beslutning!! Allerede under silden havde folk lyst til at danse og det holdt lige til sidste sang.. Stor respekt til RollingStars og Dj Tony.. Vi ses bestemt næste år og mange år frem!!!

avatar

Skive Tekniske Skole

Vi har de sidste 5 år brugt Rollingstars som vores musik leverandør og hvert år har de skabt en super stemning i begge haller, hvor folk bogstaveligt talt har danset på bordene under hele festen. Med deres netværk indenfor musikverdenen har de også hjulpet os med at skaffe live musik og også her det været helt i top. Specielt deres evne til at have fingeren på pulsen for at nå publikummet og den fedeste fest må fremhæves.

avatar

Sportsforeningen HK-73

Mange tak for et yderst professionelt stykke arbejde:-) Steen var fantastisk, vores dansegulv var stuvende fuldt alle 3½ time. Virkelig godt gået!
I var meget professionelle, søde og yderst behagelige at samarbejde med, så hvis du skal bruge DJ, god lyd eller sceneudstyr har Rollingstars mine bedste anbefalinger.

avatar

Aarhus Universitet

 

Hvad koster mobildiskotek fra Rollingstars?

 

Vi tilpasser altid vores løsning til det enkelte arrangement, og derfor kan vi ikke give nogen fast pris på festmusik.

Som udgangspunkt koster et mobildiskotek fra 3500 kr.

Du kan nemt og helt uforpligtende naturligvis få et tilbud på din fest.

Klik lige herunder for at indtaste oplysninger om din fest – og vi vil vende tilbage indenfor
24 timer med et tilbud. Alternativt kan du også ringe til os på 27 11 48 54.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Mere om mobildiskotek fra RollingStars

 

Vores mobildiskoteker servicer hele landet med god festmusik og underholdning. Mobildiskotek Rollingstars stiller altid op med et professionelt lyd- og lysanlæg fra de bedste producenter, hvilket sikrer dig at musikken spiller hele aftenen. Vi bestræber os samtidig på, at at levere den bedste lydoplevelse og det flotteste lysshow.
Vores ansatte i mobildiskoteket er en række engagerede og dygtige medarbejdere, som alle arbejder efter et fælles mål – at give dig den bedste oplevelse!

Hvad er et mobildiskotek? Og hvad er inkluderet?

Et mobildlskotek er kort fortalt et diskotek som turnerer fra sted til sted, og hvor alt inkluderet til at kunne underholde med festmusik og lysshow.

I et mobildiskotek fra Rollingstars er følgende inkluderet:

 

  • Professionel DJ med flere års erfaring
  • Lydudstyr som er dimensioneret og tilpasset efter spillestedet
  • Lysshow som er tilpasset efter arrangementet og spillestedet, og som giver en god stemning på dansegulvet
  • Klargøring, opstilling og nedtagning af mobildiskoteket

 

Ofte stillede spørgsmål (mobildiskotek)

Hvor meget plads skal i bruge?

Som udgangspunkt tilpasser vi vores opstilling efter den plads vi får stillet til rådighed. Er den afsatte plads til mobildiskotek dog mindre end 4×3 meter, bedes dette oplyses ved booking.

Hvor mange kommer i?

Vi stiller kun op med det antal personer som er nødvendig for, at kunne gennemføre arrangementet. Det betyder, at vi ved almindelige arrangementer ved 0-200 gæster, kommer 2-3 folk. Ved større arrangementer kan det dog forventes, at vi stiller op med flere, idet opstillingen her som regel er større.

Hvornår ankommer til et arrangement?

Hvis intet står nævnt i kontrakten angående ankomst, så kommer vi typisk og stiller op ca. 1-2 timer før arrangementets start.

Hvad for noget musik spiller i?

Vi spiller alt den musik du kender fra 60’erne og frem til nutidens toner. Vi vil endvidere meget gerne i dialog med dig inden festen, hvis du skulle have nogle specifikke ønsker til særlige musiknumre, eller hvis der er en musikstil du synes bedst om.

Tager i imod musik ønsker?

Ja, selvfølgelig – hvis du altså ønsker det. Det er din fest, og vi er der for at give dig og dine gæster den bedste oplevelse.

Hvilket udstyr kommer i med?

Vi anvender udelukkende kvalitetsudstyr, og det sikrer dig, at anlægget spiller hele aftenen. Er du teknisk interesseret, så er du velkommen til at vende forbi vores udstyrsliste.

 

Skolefest, firmafest eller fødselsdag? Vi klarer det hele…

 

… og har erfaringen fra alle typer af fester!

Vi kan spille alle former for festmusik da vores mange DJ’s har mange års erfaring med alt slags festmusik og har spillet til forskellige arrangementer f.eks. :

  • Musik til firmafest
  • Musik til bryllup
  • Fødselsdag
  • Byfest
  • Julefrokost musik
  • Skolefest

 

Festmusik for det modne publikum

 

Videre til festmusik