Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Fabriksvej 36, 7600 Struer

27 11 48 54

Festmusik

Må vi tage ansvaret for jeres fest?

Festmusik

Oplev festmusik fra RollingStars

Vores mobile diskoteker har mere end 10 års erfaring i at levere god festmusik til vore kunder. Vi har mere end 2500 vellykkede arrangementer bag os, og vi ved derfor hvordan vi gør dit arrangement til en succes med masser af glade gæster.

På denne side finder du alt, hvad der er værd at vide om vores festmusik.

Få et helt uforpligtende tilbud. Du modtager det indenfor 24 timer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Derfor RollingStars

 

+2500 arrangementer

Vi har erfaring fra massevis af vellykkede arrangementer. Vi ved præcis hvordan din fest bliver en succes – for vi har prøvet det før!

 

Musik du ønsker og kender

Vores deejays spiller det musik du kender og selvfølgelig det du ønsker.

 

Vi spiller for alle aldre

Uanset hvilken aldersgruppe gæsterne har – samt hvor stor spredningen i alder er – så har vi i erfaringen i, hvordan musikken skal tilpasses derefter.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Når du booker festmusik hos RollingStars garanterer vi, at musikken spiller hele natten. Vores udstyr er gennemtestet – og kun af højeste kvalitet.

 

 

Det siger vores kunder

 

 

Vi leverer hvert år festmusik til mere end 300 fester og arrangementer. Derfor ved du, at underholdningen er sikret når du bestiller festmusik hos Rollingstars.

Tag dog ikke kun vores ord for gode vare. Vores ambassadører er vores glade kunder, og her kan du set udsnit af hvad nogle af dem fortæller.

 

Vi havde rigtig god fest i selskab med Rollingstars. Dj’en var rigtig god til at vælge musik efter den aldersgruppe vi var repræsenteret. Håber vi må gøre brug af jer en anden gang.

avatar

Vi var utrolig tilfredse med Rollingstars. De vil helt sikkert ligge i vores tanker når vi igen skal holde julefrokost næste år.

avatar

Alt i alt var det en super god fest, med rigtig god musik hele aftenen. Alle har givet udtryk for at det var rigtig godt!

avatar

En super god aften i selskab med Rollingstars. Der var gang i den hele tiden og områderne var meget populære. Jeg takker mange gange…

avatar

Vi har de sidste 5 år brugt Rollingstars som vores musik leverandør og hvert år har de skabt en super stemning i begge haller, hvor folk bogstaveligt talt har danset på bordene under hele festen. Med deres netværk indenfor musikverdenen har de også hjulpet os med at skaffe live musik og også her det været helt i top. Specielt deres evne til at have fingeren på pulsen for at nå publikummet og den fedeste fest må fremhæves.

avatar

Sportsforeningen HK-73

ange tak for et yderst professionelt stykke arbejde:-) Steen var fantastisk, vores dansegulv var stuvende fuldt alle 3½ time. Virkelig godt gået!
I var meget professionelle, søde og yderst behagelige at samarbejde med, så hvis du skal bruge DJ, god lyd eller sceneudstyr har Rollingstars mine bedste anbefalinger.

avatar

 

Hvad koster festmusik fra Rollingstars?

 

Vi tilpasser altid vores løsning til det enkelte arrangement, og derfor kan vi ikke give nogen fast pris på festmusik.

Som udgangspunkt koster et mobildiskotek fra 3900 kr.

Du kan nemt og helt uforpligtende naturligvis få et tilbud på din fest.

Klik lige herunder for at indtaste oplysninger om din fest – og vi vil vende tilbage indenfor
24 timer med et tilbud. Alternativt kan du også ringe til os på 27 11 48 54.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Bryllup, firmafest eller fødselsdag? Vi klarer det hele…

 

… og har erfaringen fra alle typer af fester!

Vi kan spille alle former for festmusik da vores mange DJ’s har mange års erfaring med alt slags festmusik og har spillet til forskellige arrangementer f.eks. :

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Som udgangspunkt tilpasser vi vores opstilling efter den plads vi får stillet til rådighed. Er den afsatte plads til mobildiskotek dog mindre end 4×3 meter, bedes dette oplyses ved booking.
Vi stiller kun op med det antal personer som er nødvendig for, at kunne gennemføre arrangementet. Det betyder, at vi ved almindelige arrangementer ved 0-200 gæster, kommer 1-2 folk. Ved større arrangementer kan det dog forventes, at vi stiller op med flere, idet opstillingen her som regel er større.
Hvis intet står nævnt i kontrakten angående ankomst, så kommer vi typisk og stiller op ca. 1-2 timer før arrangementets start.
Vi spiller alt den musik du kender fra 60’erne og frem til nutidens toner. Vi vil endvidere meget gerne i dialog med dig inden festen, hvis du skulle have nogle specifikke ønsker til særlige musiknumre, eller hvis der er en musikstil du synes bedst om.
Ja, selvfølgelig – hvis du altså ønsker det. Det er din fest, og vi er der for at give dig og dine gæster den bedste oplevelse.
Vi anvender udelukkende kvalitetsudstyr, og det sikrer dig, at anlægget spiller hele aftenen. Er du teknisk interesseret, så er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores udstyr.

 

Festmusik og mobildiskotek for det yngre publikum

 

Videre til mobildiskotek