Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Fabriksvej 36, 7600 Struer

27 11 48 54

Sumodragter

Sumodragter – sumobrydning mod dine venner

Er du klar til at tage sumo-kampen op imod dine venner, din kæreste eller nogle helt andre? – Så er sumodragter måske det hel rigtige for dig!

Denne hyle-morsomme aktivitet er en sikker vinder ved alle arrangementer. Det gælder alt inden polterabend, julefrokost, firmafester, familiefester og meget andet. Vi har leveret sumobrydning til adskillige arrangementer i mere end 6 år, og har endnu ikke oplevet et arrangement, hvor det ikke har været et hit.

Rollingstars lejer de populære sumodragter ud som et sæt med 2 sumodragter, 2 sumohandsker, 2 sumohjelme og selvfølgelig et stort sumobrydningsunderlag.

Sumodragter gør dig til sumobryder

Sumodragterne er formentlig det tætteste du kommer på, at agere en rigtig sumobryder. Fornemmelse ved at have sumodragterne på, er nemlig den helt rigtige velkendt fra de store sumobrydere. Dette er ganske enkelt det event, du bare ikke må gå glip af.

Priser på udlejning af sumodragter

Leje, 1 dag DKK 2500,-

Leje, 2 dage DKK 4000,-

Kontakt os for at booke sumodragterne

For mere information eller booking – så er du meget velkommen til kontakte os. Send os en mail på info@rollingstars.dk og vi giver et helt uforpligtende tilbud. Du modtager det indenfor 24 timer.

Du kan også vælge at udfylde formularen her.

Du skal udfylde alle felter.

Security Code:

 

Alle priser er ex. moms.